AllMy

Wiki Article

allmy.bio

United’ın yeni patronu Erik ten Hag, Hollanda ekibi FC Twente’de müşterek çtuzakıştığı 33 yaşındaki Avusturyalı forvet dâhilin bir hamle yapmayı düşünüyordu.

Ancak United, Bologna’nın kalan aktarma ücreti talepleri ve aksi tepkilerin bir kombinasyonu hasebiyle çekildiği anlaşılıyor.

United’ın harekete karşı çıdem taraftarlardan şikayet aldığı bildirildi.

Ten Hag , Cumartesi güneşü United’ın Premier Lig açılış maçında Brighton’a 2-1 yenildikten sonra eski West Ham United ve Stoke City’yi ileriye taşıma potansiyeline ilişkin konuşmaları reddetti.

Orta saha oyuncusu Christian Eriksen, Old Trafford’da oyuna sahte dokuz göreviyle önceden, Marcus Rashford ve Jadon Sancho elan geniş pozisyonlarda çdüzenıştı.

Forvet Anthony Martial, bir hamstring yaralanması hasebiyle ekarte edildi ve Cristiano Ronaldo, sezon öncesi yalnızca 45 zaman oynadıktan sonrasında kalkmak karınin yeterince şayan görülmedi.

Arnautovic, 2013-2019 senelerı ortada Premier Lig’de 184 maçta 43 gol kaydetti.

BBC yorumcusu Chris Sutton, United’ın ilgisinin haberlerinin “bir halkla ilişkiler felaketi” bulunduğunu söylemiş oldu.

BBC Radio 5 Live’ın Pazartesi Gecesi Bendeübü’nde “Bu delilik” dedi.

“Bunun bir parodi olduğunu düşündüm. Çok saçma. Taraftarların basaründe elhak yanlış bir akım.”

Everton, Lille’den Belçikalı vasat saha oyuncusu Amadou Onana’yı 33 milyon sterline alma etti.

20 yaşındaki hileci, Premier Lig’bile sezonun açılış maçında Everton’ın Chelsea’ye 1-0 yenilmesini seyretmek bağırsakin Cumartesi gündüzü Goodison Park’taydı.

West Ham da Onana ile ilgilendi ve düzenci midein bir ücret akseptans etti .

EvertonTV’ye “Everton’a gelmek harika bir ruh” dedi. “şanlı, mehabetli bir kulüp bulunduğunu biliyorum, İngiltere’nin en büyüklerinden biri. Bu, uzun yıllar parçkakımı tamamlanmak istediğim bir şey.”

Onana, James Tarkowski, Dwight McNeil ve kiralık çift Ruben Vinagre ve Conor Coady’den sonra Everton’ın edebiyat beşinci imzası başüstüne.

Everton, Coady’yi sezonluk kiralık olarak ekibine kattı
Belçika’daki ilk maçına Haziran ayında Hollanda önsında çıdem Onana, Everton menajeri Frank Lampard’ın taşınma sonucunda önemli bir figür olduğunu söyledi.

“Buradaki millet beni filhakika istediklerini ve benim bağırsakin bir planları olduğunu gösterdi” dedi.

“Yönetici ve futbol direktörü Kevin Thelwell ile yapmış olduğum fikirmeleri hakikat takdir ettim. Bana elbette oynamamı istediklerini söylediler ve bundan çok istek aldım.

“Yönetici en üst seviyede oynadı, biriyi şey kazandı ve aynı zamanda bir tutarlı saha oyuncusuydu. Ondan dikkat allmy yaşamak çok şey deyiş ediyor ve bana çok şey öğretebileceğini düşünüdeğerlendirme.

“İkisinin bile çok zait hırsı var ve bu benim tipim, yani eşleşiyor.”

Lampard, “Amadou, Everton’a bildirmek allmy istediğimiz bir aktris.

Orantı sahamızı çetinlendirmeye yardımcı olacak birmebzul harika özelliği var ve hâlâ 20 yaşlarında ve henüz da dobra yetişmek bağırsakin muazzam bir potansiyele sahip.

Barcelona, ​​Rayo Vallecano ile bu hafta sonu bünyelacak La Liga açılışından önce yeni oyuncuları kaydetmeye devam edecek.

Barça, La Liga’nın kesilmeı mali düzenlemelerine uymak kucakin ele kırmızıınması müstelzim resmî mali sorunlarla boğuşuyor.

Gerçekte bu, Katalan devlerinin yeni oyunculara uymak ve şart yapmış oldurmak karınin gelecekteki gelirlerinin büyük bir kısmını sattığı anlamına geliyordu.

Buna forvet Robert Lewandowski ve forvet Raphinha da dahil.

Bayern Münih’ten Polonyalı uluslararası Lewandowski ve Leeds’ten Brezilyalı Raphinha’nın cepheı dizi pakt, müdafaaname oyuncuları Jules Kounde ve Andreas Christensen ile orantı saha oyuncusu Franck Kessie’yi de imzaladı.

Bununla baş başa, Barselona hala La Liga’yı tatmin edecek ve şu anda uymak ciğerin Barca Studios ticari kolunda önemli bir hisse olan dördüncü bir ‘mali kaldıraç’ olarak adlandırılan şeyi etkinleştirmeye çhileışıyor.

Başkaca, uzun süredir fariza yaratıcı defans oyuncusu Gerard Pique, maaşında kesintiye gitti.

La Liga, bu bileğmedarımaişetikliklerin Barcelona’ya yeni oyuncular kaydetmeye temellamasına onay vereceğine imanıyor, ancak ligde bunun bir kerede bileğil, ferdî olarak gestaltlabileceğine dair bir his var.

Barcelona’nın mali çekişmesi, Hollandalı tutarlı saha oyuncusu Frenkie de Jong’un geleceği mevzusundaki belirsizliğin nedenlerinden biri.

Manchester United, Bile Jong’u imzalamaya hevesli, Chelsea de ilgilendiğini söyleyiş ediyor.

Bununla bile, De Jong’un bu mevsim yürürlüğe giren Barselona sözleşmesinin yeniden örgülandırılmasından dolayı milyonlarca ertelenmiş ödeme borcu var.

Barcelona reisı Joan Laporta , kulübün Hollanda ulusal takımının kalmasını istediğinde ısrar ediyor.

Laporta, TV3’e verdiği demeçte, “Frenkie bile Jong çok kaliteli bir Barcelona allmy.bio oyuncusu ve kalmasını istiyoruz” dedi.

“O ve posta arkadaşlarıyla yan yana çok sinerjilü bir meyan sahamız var.

Teklifleri var yalnız tığ onun kalmasını istiyoruz ve o da geçirmek istiyor.”

Barcelona hatta, Nou Camp’ta Pazar günkü Pumas’a karşı mevsim öncesi maçından önce yuhalanan defans oyuncusu Samuel Umtiti ve forvet Martin Braithwaite bile dahil sürdürmek üzere bir dizi film oyuncuyu alma etmeye çtuzakışıyor.

Laporta, “En sağlıklı şeyin ayrıksı bir ağırlıkmda raks etmek olduğunu anladılar” dedi.

“Sözleşmelerine her hin saygı duyuldu, fakat ileriye çın bir etap atmaları müstelzim ahit geldi. Bu hafta her ikisini de düzeltmeleri gerekiyor.”

Report this wiki page